June 07, 2014

Kenduri sepupu and Family Gathering


Assalamualaikum

 Ya Allah!Lamanya tak update blog.Ini dah macam rumhah tak dikemas bertahun.Sarang labah-labah merata tompek!Last sekali aku update blog bulan 12 tahon lepas.Ni dah masuk bulan Jun.Dalam 5 bulan jugak laa tak update.Haha!

Sebenrnya banyak ceghitee yang nak dikongsi tapi tak nyempat sebab banyak sangat kerja yg WAJIB disiapkan dicampur dengan unsur kemalasan 45%.Ngehngeh..

Bulan lepas,*terserlah kemalasan nak update blog* aku and family pergi ke Johor sebab ada kenduri sepupu kami.Kali ni memang tak sempat nak jalan-jalan sebab pergi 3 days je.T___T.Satu malam tu je kami pergi pasar borong.Tapi window shopping je.Aku memang alergic giler bab-bab shopping ni.Bior mak aku je yang shopping ye. Malas nak membebel panjang-panjang.So,korang layan jer la gambo-gambo kat baawah ye.Btw,sepupu aku tu yg pengantin perempuan tau!Nanti kang korang tanya,"Which one cousin kau Izzah".


 Lelah jugak edit gambar ni.*setiap kali gk gmba ni mesti aku tergelak pasai makcik yg tgh amik gamba tu mcm eksaited giler.Haha!!*

Ni dia heroin kami sekeluarga!


  
Bapaknya abg Haris (pengantin laki)


 
  semoga berkekalan hingga ke Jannah!



 Yang ni pulak Maknya si Lelaki.


 Kakak yang no.4,nephew,kakak sulung


 Ni adik-beradik pengantin perempuan


 Budak ni makan awai dari orang lain.Awat?Lapar beno nampaknya


 Uwais!Budak tembam.


Ha!Yang ni sepupu-sepupu kami jugak!





 Yang ni pun sepupu kami!*aku designer tudung utk budak yg pakai tudung kaler putih tu* kredit kayy kredit!haha

 Last but not least..
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Our Big Family!!

 



No comments: